Областната структура на Продължаваме промяната в Бургас се тревожи от получена

...
Областната структура на Продължаваме промяната в Бургас се тревожи от получена
Коментари Харесай

Промяната в Бургас се тревожи от тайна среща за бюджета

Областната конструкция на " Продължаваме промяната "  в Бургас се тревожи от получена информация за среща на общинската администрация с определени общински съветници, на която се е обсъждал авансово бюджета на Общината.

Срещата е била при затворени порти, без медии, без никаква предварителна информация и без явен дневен ред. Никой от ПП/ДБ и от тяхната група не е бил измежду " определените ", макар че групата е втора по величина в общинския съвет на Бургас.

Общинските съветници на Продължаваме Промяната - Демократична България са с усещането, че е направено всичко допустимо до тях да не доближи информация, с цел да не могат да участват.

Това опонира на всички писани и неписани правила за това по какъв начин работи Общинският съвет. От ПП/ДБ декларират, че жителите на Община Бургас са длъжни да знаят по какъв начин се харчат парите им и отстояват и пазят правилата за транспарантно и отчетно ръководство.

Те упорстват тези общински съветници и/или администрация да срещнат в детайли целия Общински съвет и обществеността в Бургас с дневния ред на въпросната среща.

" В противоположен случай рискуват да основат усещане, че ръководещото болшинство в Бургас борави със противоречиви по правомерност и нравственост похвати! "

В прессъобщението от ПП/ДБ не се показват нито имена на " определените общински съветници ", нито датата и мястото на провеждането на тази среща.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР